Power Flush: effectieve en voordelige automaat spoeling!

Uw auto goed onderhouden betaald zich uit in levensduur van het voertuig. Echter moet daarvoor wel de moeite genomen worden en weet u ook niet altijd even goed wat er gebeuren moet. In het algemeen is het zo dat alle onderdelen praktisch gezien slijtage ondervinden. Op lange of korte termijn. Zo ook uw automatische versnellingsbak of DSG. Hiervoor bestaat tegenwoordig het effectieve en voordelige power flush.

Bent u benieuwd naar wat een power flush voor u betekend en hoe het werkt? Dan bent u bij AVS Auto’s aan het juiste adres! Zij hebben alles in huis om een kwalitatieve flush uit te voeren. Niet alleen de tools, ook de  kennis.

Wat is een power flush?

Een power flush is kort omschreven het reinigen van de automatische versnellingsbak. Dit is nodig omdat ook dat onderdeel ondergaat aan slijtage, het is immers continu in beweging. Die slijtage laat kleine deeltjes metalen los welke de transmissieolie vervuild. Met een power flush wordt het vervuilde olie en het vuil weggespoeld uit de automaat. Waarna er verse olie in gedaan wordt.

De vervuiling zorgt er namelijk voor dat oliekanalen in de auto en lamellen vervuild worden. En zoals u waarschijnlijk weet zijn reparatie kosten aan een versnellingsbak aardig prijzig. Dat zou een understatement wezen ten opzichte van wat de power flush dan wel niet voorkomen kan!

Schone versnellingsbak

De gebruikte methode voor het schoonmaken van de versnellingsbak is kortom een geweldige uitkomst, al zeg ik het zelf. Het is een, geavanceerde en toch voordelige, manier om de automaat, stuurhuis en het motorblok volledig te reinigen. Daarbij werkt het systeem zelfs om airco systemen te reinigen!

Deze methode zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de koppeling weer een vlottere werking krijgt en een eerst vervuilde airco kan zomaar een stuk beter gaan werken! Dankzij de multifunctionele power flush spoelmachine is dit alles mogelijk!

Contact

Wilt u meer weten over de power flush en wat de mogelijkheden voor uw auto zijn? Bezoek dan eens hun website of bel gerust even, zij staan u altijd graag te woord!

Comments are closed.