Prachtig groene bedrijfstuin

Wie ben jij als bedrijf? Dat laat je weerspiegelen in hoe het bedrijf er uit ziet. Dit gaat niet enkel over campagnes die je naar buiten brengt, of wat mensen van jouw bedrijf zeggen, maar gaat ook over de presentatie van het bedrijfspand zelf. Een bedrijfspand als fantastische eyecatcher, dat is wat iedereen meteen op zal vallen. Maar om het gebouw mooi aan te kleden is een bijpassende en praktische bedrijfstuin onmisbaar. Wat de mogelijkheden zijn, lees je hieronder.

 

Mogelijkheden bedrijfstuin

Van groene perkjes tot grote bomen en van een vijver tot lage struiken. Bij een bedrijfstuin zijn er zeer uiteenlopende mogelijkheden. Als bedrijf is het prettig als de bedrijfstuin vooral onderhoudsvriendelijk is, waardoor het er over het algemeen netjes bij blijft liggen. Kies dan dus niet voor een tuin waar in de herfst dagelijks blad geharkt moet worden. Of een bedrijfstuin met een bloesemboom die in de lente zijn kleuren verliest. Bovendien is het voor een bedrijfstuin ook niet praktisch om bomen te planten naast de parkeerplaatsen, in dit geval zullen de auto’s vaak gewassen moeten worden wegens vogelpoep. Voor het groen houden van de bedrijfstuin, is het goed om te overwegen om er een bevochtigingssysteem in te laten bouwen. Wanneer het een droge periode is, kunnen de planten en bloemen eenvoudig bevochtigd worden met een irrigatie systeem. Voor de regenafvoer is het van groot belang dat er groenvoorzieningen zijn om het regenwater op te vangen. Er zijn bepaalde planten en struiken die meer vocht op kunnen nemen bij extreme regenval. Door hiervoor te kiezen, ben jij er van verzekerd dat jouw bedrijfsterrein niet blank komt te staan.

 

Areamasters bedrijfstuinen

Ben jij op zoek naar een professionele groenvoorziener die jouw bedrijfstuin aan kan leggen? Dan moet je bij areamasters zijn. Met jarenlange ervaring in het vak, weten zij als geen ander hoe het aanleggen van een bedrijfstuin kan aansluiten bij jouw behoeften.

Comments are closed.