Psycholoog Amersfoort – Hulp en ondersteuning bij psychische problemen.

Het lijden onder psychologische problemen is een vaak hoog oplopend dilemma. Voor veel is het een lastige keuze om naar een psycholoog Amersfoort toe te stappen. De drempel hiervoor ligt hoog, dat terwijl dit absoluut niet zo hoeft te zijn. Je wordt namelijk altijd professioneel ontvangen en je krijgt de aandacht en ondersteuning die jij nodig hebt. Een succesvolle therapie kan namelijk leiden naar een beter leven voor jou. Het is dus een gemiste kans wanneer je ervoor kiest om af te wachten!

Ben jij gebaat bij een laagdrempelige psycholoog Amersfoort? Vind je het moeilijk deze stap te maken, maar toch benieuwd naar de mogelijkheden? In die situatie zit je bij psychologenpraktijk Kolkrijst aan het juiste adres. Bij hen mag je een warm welkom verwachten in combinatie met uitstekende hulp.

Psycholoog Amersfoort

Het is te begrijpen dat het voor veel mensen lastig is om naar een psycholoog te stappen. In onze cultuur vreest men er al snel voor dat het als zwak gezien wordt. Het tegendeel hiervan blijkt echter elke keer weer. Mensen rondom cliënten zijn blij met de positieve veranderingen en het wordt hen gegund. Dat is logisch ook, mensen dichtbij jou hebben het beste met je voor. Het enige is dat je het zelf doen moet. Familie of vrienden kunnen hier wel in ondersteunen. Zo kunnen zij ook iemand aanmelden in geval van nood.

Moeilijk of makkelijk?

Laagdrempeligheid van een psycholoog Amersfoort helpt enorm. Echter is het niet reden voor mensen om deze drempel over te gaan. Mensen zijn van nature niet gewend om over zichzelf te spreken. Dit al helemaal niet over sombere of angstige gevoelens die men hebben kan. Daarom kan het goed zijn om eerst rustig aan kennis te maken. Dit kan in een oriëntatie gesprek van ca. 20 minuutjes. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, maar kan wel het vertrouwen geven de drempel over te gaan!

Contact en informatie

Zou je graag eens langs willen komen voor een oriëntatie gesprek? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze psycholoog Amersfoort? Kijk dan snel verder op de website of bel gerust even, zij staan je graag te woord!

Comments are closed.