Rijlessen Rotterdam

Rijbewijs halen in Rotterdam

Je rijbewijs halen geeft je absolute vrijheid. Je gaat waar en wanneer je maar wilt, je zit niet vast in het openbaar vervoer en bent niet afhankelijk van andere mensen. Rijschool Rijlessen Rotterdam helpt je graag de weg op met rijlessen in Rotterdam en omgeving. Als Rijschool Slaag Altijd hebben zij een gemiddelde slagingspercentage van 94% en ben je goedkoper uit dan bij andere rijscholen. Wist je dat de eerste 10 lessen slechts €25,- per les kosten?

Tips bij het Afrijden op het praktijkexamen.

  •  Vooral goed opletten!

Natuurlijk moet je goed opletten als je deelneemt in het verkeer. De exameninator let hier goed bij op. Onderschat ze absoluut niet!

  •  Rustig blijven tijdens het rijden

Raak niet in paniek als je een klein foutje maakt tijdens het praktijkexamen, foutloos rijden doet niemand. De examinatoren weten dit en vinden het niet erg als je een foutje maakt.

  • Nerveus? Neem een tussentijdse toets.

Ben je nerveus? Neem dan een T.T.T dit is een oefenexamen waarbij de officiele examinator kan kijken wat er nou fout gaat bij het doen van de testrit.

  • Last van faalangst?

Overleg met je instructeur voor een speciaal faalangst examen. Dit is een speciaal examen waarbij je extra tijd krijgt van de examinator en de mogelijkheid krijgt om een pauze te nemen tijdens het praktijkexamen.

  • Enorm zenuwwachtig? Vraag je huisarts om medicatie.

Als je echt last hebt van zenuwen is het verstandig om je huisarts te vragen om medicatie, misschien dat je dan rustig blijft en in een keer slaagt voor je rijbewijs.

Comments are closed.