Samenwerking Het Etiquette Bureau en Pantyspecialist.nl: Panty Etiquette bij Dresscodes

Het Etiquette Bureau van Anne-Marie van Leggelo en Pantyspecialist.nl van Tessa Sterk zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Het Etiquette Bureau, dé etiquette-expert van Nederland en Pantyspecialist.nl, dé specialist op het gebied van Elegante, Modieuze en Stijlvolle panty’s hebben gezamenlijk de ‘Pantyquette’ ontwikkeld.

Wat zijn de do’s en don’ts voor het dragen van panty’s bij je outfit? Voor welke gelegenheid, gelden welke panty regels? Wanneer moet je een panty dragen en wanneer mag je zonder? Mag mijn panty transparant zijn of moet de panty ondoorzichtig zijn? Moet de panty mat zijn of juist glanzend? Met dit soort vragen worden Anne-Marie van Leggelo van Het Etiquette Bureau en Tessa Sterk van Pantyspecialist.nl regelmatig geconfronteerd. De ‘Pantyquette’ oftewel panty etiquette is bedoeld om dames te helpen bij al dit soort vraagstukken en geeft een advies per dresscode. Daarnaast geven de dames ook nog een aantal tips bij het maken van uw perfecte panty keuze.

Voor meer informatie over Het Etiquette Bureau of Pantyspecialist.nl verwijzen we u graag naar: www.etiquettebureau.com of www.pantyspecialist.nl

Comments are closed.