Schadeauto’s herstellen en vlug weer de weg op!

Uw auto, voor sommigen hun extra kindje, is waardevol. Misschien emotioneel en in de meeste gevallen in bedragen uitgedrukt. Het oplopen van schade is kortom vrijwel nooit gewenst. Uw auto moet namelijk weer gerepareerd worden bij een schadeauto’s specialist en u zit zonder auto. Daarom is het belangrijk dat uw auto uitstekend hersteld wordt en dat u vlug de weg weer op kunt!

Bent u gebaat bij een schadeherstel bedrijf gespecialiseerd in schadeauto’s? Dan zit u aan het ideale adres bij De Vos Autoschade. Zij hebben alles in huis om u snel en deskundig van dienst te kunnen zijn. Op die manier kunt u snel weer de weg op en is er niets meer te zien van uw schade!

Soorten schadeauto’s

Wanneer we het hebben over een schadeauto is er aardig wat onderscheid. Zo heeft het veel te maken met wat voor schade het is en of de auto daarvoor een WOK-melding krijgt. Wanneer de auto onbruikbaar is verklaard en gerepareerd is kan deze melding namelijk aanwezig zijn. Hier is niks aan te doen. Daarnaast is er ook lichtere schade te onderscheiden. Denk aan een kras of een deuk van iemand die zijn deur in uw auto geparkeerd heeft! Wat voor schadeauto’s het ook betreft, zij zijn gespecialiseerd in het herstel ervan en helpen u snel de weg weer op!

Schadeherstel diensten

Met meer dan veertig jaar aan ervaring in het herstellen van schadeauto’s, hebben zij alles in huis om u uitstekend van dienst te zijn. De kennis is er en daarbij wordt er gebruik gemaakt van de beste technologieën om schade op de beste manier te herstellen. Zij kunnen u van dienst zijn met SpotRepair en ook het polijsten van krassen. Hierin is het aanbrengen van een nieuw laklaagje ook geen uitzondering. Uitdeuken zonder te spuiten behoort wat lak betreft ook tot de mogelijkheden!

Informatie en contact

Bent u benieuwd naar wat zij nog meer aan herstelwerkzaamheden in huis hebben voor schadeauto’s? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even voor advies, zij staan u graag te woord!

Comments are closed.