Steam vent silencer: voorkom geluidsoverlast!

 

Geluidsoverlast, het is een onderwerp dat vaak aan de orde komt. Oplossingen liggen vaak niet voor de hand en zijn lastig om iets goed werkend te krijgen. Zoiets vergt namelijk ervaring, kennis en expertise in ontwikkeling hiervan. Dit is omdat het vaak maatwerk betreft. Hiervoor is tegenwoordig de oplossing gevonden. De steam vent silencer! Op maat te ontwerpen en ontwikkelen en enorm gewaardeerd om de kwaliteit.

Bent u benieuwd naar wat een steam vent silencer is en hoe dit u helpen kan met geluidsoverlast? Dan bent u bij Q.E. International aan het juiste adres! Zij hebben jaren aan kennis en ervaring met het verminderen van geluidsoverlast in industriële omgevingen.

Wat doet een steam vent silencer

Simpel gezegd doet het wat de term suggereert. Stoomventilatieschachten worden gedempt om geluidsoverlast te voorkomen. Een stoomventilatieschacht kan namelijk tot wel 160 dB (A) aan geluid veroorzaken! Dit soort volumes kunnen gehoorbeschadigingen veroorzaken bij uw werknemers die hier veel mee werken.

Omdat iedere situatie uniek is en verschillende specificaties vereisen worden de geluidsdempers altijd op maat voor u ontwikkeld. Dankzij ruim 35 jaar aan ervaring, expertise en kennis is dit mogelijk gemaakt en is het product enorm ontwikkeld. Alle onderdelen worden dan ook gecalculeerd, ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en uiteindelijk uitvoerig onder hoge druk getest.

Complicaties voorkomen

Uiteraard is er een bepaalde risico factor bij de ontwikkeling van een steam vent silencer. Het product mag het immers niet begeven als het bij de klant geïnstalleerd wordt. Dat is de reden waarom het product uitvoerig getest wordt onder diverse omstandigheden. Daarbij wordt het met een enorm sterk en duurzaam materiaal gemaakt. Hiervoor wordt namelijk koolstofstaal gebruikt, ook wel bekend als carbon steel.

Dankzij dit productieproces en gebruik van materiaal worden alle mogelijke risico’s beperkt tot een minimum. Dit geeft u de zekerheid van een kwalitatief en volwaardig product in uw industriële omgeving!

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar meer informatie over, of de mogelijkheden van, de steam vent silencer? Leest u dan verder op de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord!

Comments are closed.