Tag Heuer Connected: DE smartwatch

Ben je op zoek naar dé smartwatch van dit moment? Dan ben je opzoek naar de Tag Heuer Connected. Tag Heuer is een Zwitsers horlogemerk. En wie Zwitserland zegt, zegt kwaliteit en luxe. Dat is precies waar de Tag Heuer Connected ook voor staat. De luxueuze uitstraling heeft het horloge van Tag Heuer, maar de internetverbinding is tot stand gekomen door een samenwerking met Google en Intel. Het horloge is gemaakt van werkelijk onverwoestbaar titanium en dus niet van staal of goed. Het grote voordeel hiervan is dat de Tag Heuer Connected schokbestendiger en veel lichter is dan andere horloges. Nieuwsgierig geworden naar deze alleskunner? Lees dan snel verder!

De perfecte samenwerking

De nauwe samenwerking met Intel en Google gaf Tag Heuer de mogelijkheid om een combinatie te maken van intelligentie en uiterst Zwitserse precisie. Hier volgen even wat meer specificaties van de Tag Heuer Connected zodat je precies weet wat je in huis haalt. De horloges zijn voorzien van een Intel processor, deze ondersteund Wifi en Bluetooth en heeft daarnaast 4GB aan geheugen. De Tag Heuer Connected is voorzien van een Lithium-accu. Hierdoor is het horloge gemakkelijk op te laden met een draadloze contactlader. Als kers op de taart is de Tag Heuer Connected kinderlijk eenvoudig te koppelen aan iedere smartphone die draait op Android of iOS. Inmiddels zijn er voor de Connected al talloze apps beschikbaar, met als belangrijkste natuurlijk Google Maps. Want thuiskomen is het allerbelangrijkste.

Waar te koop?

Nadat je dit allemaal gelezen hebt is er natuurlijk geen twijfel meer mogelijk dat jij de Tag Heuer Connected gaat kopen. Deze smartwatch moet je namelijk hebben! Gelukkig is het horloge ook eerst in het echt te bewonderen voordat je tot aanschaf overgaat. Eer zijn verschillende juweliers in Nederland waar dit horloge verkrijgbaar. Er is er dus altijd eentje bij jou in de buurt!

Comments are closed.