TAG Heuer Connected Smartwatch

Bent u opzoek naar een smartwatch die op een chique manier aan uw standaarden voldoet? Heeft u behoeft aan een smartwatch die buiten het gangbare segment gaat op kwalitatief en premium manier? Dan bent u opzoek naar de TAG Heuer Connected smartwatch.

Over de smartwatch

De TAG Heuer Connected is ontwikkeld in samenwerking met Google en Intel. U kunt dus verwachten dat het apparaat uitgerust is met de fijnste technologieën en pure finesse om uw pols is. Het device beschikt over een bluetooth- en internetverbinding om u optimaal te kunnen voorzien van informatie.

Vervaardigd uit onverwoestbaar hoogwaardig titanium en geproduceerd met hoge accuratesse is de smartwatch vele malen lichter dan een horloge gemaakt uit staal of goud. Daarbij komt ook dat de TAG Heuer Connected schokbestendiger is dan veel andere van deze horloges.

Verkrijgbaarheid

Deze smartwatch is niet de standaard die je koopt in de winkel. Een echt meesterwerk. De TAG Heuer Connected is onder andere verkrijgbaar bij Juwelier van Willegen. Zij zijn een officieel dealer van de smartwatches en bieden de volledige collectie aan.

Opties

De TAG Heuer Connected is beschikbaar in zes verschillende kleuren voor de horlogebanden. Zo kunt u kiezen uit zwart en wit voor een strak design of rood, blauw, groen en geel voor een flitsende uitstraling passend bij uw persoonlijk stijl. Alle horloge banden combineren op een chique manier perfect bij het design van de smartwatch zelf.

Daarnaast biedt Juwelier van Willegen ook de exclusieve TAG Heuer Carrera editie aan! De carrera editie komt met een automatisch uurwerk van Calibre 5 met 3 wijzers. Op gebied van design en materiaal gebruik komt het overeen met de ‘connected’ editie.

Het horloge komt met twee jaar garantie. Na twee jaar biedt Juwelier van Willegen tevens de mogelijkheid te upgraden naar de zwartspeciale TAG Heuer Carrera editie!

Contact

Bent u geïnteresseerd om een high-end exclusief smartwatch te kopen? Kijk dan op de website van Juwelier van Willegen voor meer informatie of neem contact met hen op!

Comments are closed.