Tennisbaan huren: Team- en relatiebuilding.

Een tennisbaan huren kan vele voordelen met zich meebrengen op het gebied van team- en relatiebuilding. Dit omdat het een sport is wat teamverband eist en waarmee u elkaar beter leert kennen. Voornamelijk in competitieve zin is er vaak nog veel dat u nog niet van elkaar weet. Daarom is het belangrijk dat ook op zulk soort vlakken het team elkaar leert kennen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tennisbaan huren? In dat geval bent u bij Stichting Tennispark ‘Delftse Hout’, ook wel bekend als Tennis Delft, aan het juiste adres! Zij hebben enorm veel mogelijkheden op dit gebied en bieden veel om een ochtend, middag of avond zo compleet mogelijk te maken.

Een tennisbaan huren voor teambuilding.

Het is een enorm effectieve manier van team- en relatiebuilding. Dit omdat het veel voordelen met zich mee brengt ten opzichte van andere teamuitjes. Zo wordt er als eerste geleerd met elkaar samen te werken. Voor bedrijven waar veel in teamverband gedaan wordt kan dit enorm helpen. Ook leren uw collega’s elkaar kennen en wordt er een band opgebouwd.

Daarnaast is het ook enorm leuk om te doen en kunnen u en uw collega’s enorm veel plezier hebben. Daarbij houdt u ook gelijk uw werknemers of collega’s goed fit. Sport en beweging is immers belangrijk en dit is een goede manier om mensen hier toe aan te zetten. Ook is het goed voor relatie opbouw met bijvoorbeeld klanten. Zo komt er een meer informele sfeer en is het goed om spanning te doorbreken, zo komen u en uw (potentiële) klant/ relatie in een positieve gemoedstoestand.

Stichting Tennispark ‘Delftse Hout’

Bij Tennis Delft kunt u gemakkelijk uw baan huren. Zo zijn er 12 buiten gravelbanen en 8 binnenbanen. Zo kunt u in zomer en winter altijd terecht en zijn er voldoende banen beschikbaar. Daarbij kunt u ook voortreffelijk dineren indien u dit wilt doen met uw team of relatie!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een tennisbaan huren? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Stichting Tennispark ‘Delftse Hout’!

Comments are closed.