Thee bar met exotische smaken

Thee is letterlijk en figuurlijk een hot item! Iedereen drinkt thee, in de meest exotische smaken en soorten. Er zijn dan ook veel verschillende typen thee verkrijgbaar. De thee speciaalzaakjes schieten als paddenstoelen uit de grond en ook op internet zijn de webshops met online verkrijgbaarheid van thee, booming business. Een thee bar met allerlei heerlijke thee varianten zal dan de beleving van thee naar een nog hoger niveau brengen. De verschillende exotische varianten die mogelijk zijn in een thee bar, lees je hier onder

 

Witte thee

Deze theesoort is momenteel enorm in de belangstelling. Dat is ook niet zonder reden. Samen met groene thee, valt deze thee variant in de groep van gezonde theesoorten. Deze witte thee bevat namelijk heel veel antioxidanten en maar weinig theïne. Het soort antioxidanten wat in de witte thee aanwezig is, is voornamelijk flavonoïden. Deze hebben verschillende positieve uitwerkingen op het lichaam. Zo brengt het bijvoorbeeld de stofwisseling op orde door het gebruik van vitamine C. Het heeft dus een positieve invloed op het menselijk immuunsysteem.

 

Soorten witte thee

De verschillende thee soorten die er bestaan zijn eindeloos. Een kleine greep uit het assortiment, is onder andere champagne-cassis. Dit is een bruisende combinatie van groen en witte thee met een fruitige afdronk. Een ander soort thee is de bloesemthee papaja, mango en peer. Dit is een fruitige witte thee met veel smaak. Een ander soort fruitige witte thee is de thee met bloesem en lychee met een bloemige afdronk.

 

Thee bar

Allerlei heerlijke thee soorten kan je zelf thuis drinken, maar het is nog veel leuker als er een complete thee beleving aan vooraf gaat. Die beleving zal je ervaren in een echt thee bar. Een barista zal ter plaatse komen om de meest verse en exotische thee voor jou te bereiden. In een thee bar kan jij dus met iedereen om je heen genieten van de heerlijkste theesoorten. Ook thee variaties op aanvraag zijn mogelijk.

Comments are closed.