Bij de verkeersacademie jou diploma halen

Heb je je wel eens afgevraagd: Hoe word ik rijinstructeur? Onlinestuderen.com is een opleidingsinstituut waarbij je vlot, voordelig en makkelijk kunt van start gaan aan een auto rijles instructeur online opleiding. Op deze manier binnen de kortste keren met onze specifiek samengestelde lespakketten met genoegen een stapje verder naar het succes.

De beroepsopleiding om auto rij begeleider te worden

Wil je in bezit zijn van een goed, gerenommeerd en goedkoop certificaat of wil je auto rij instructeur worden of een NIWO vergunning behalen?

Om in aanmerking te komen voor de opleiding dien jij op zijn minst te beschikken over een VMBO certificaat. Als dat niet het geval is dan kun je eventueel nog een test ondergaan, deze test stelt vast of jij bekwaam bent voor de studie. Als dat niet het geval is, dus kan je starten met de opleiding.

Lespakket van de thuisstudies van OnlineStuderen.com

Tijdens de verkeersacademie zal jij verschillende stadia dienen doorlopen. De eerste fase richt zich op de theoretische kennis die nodig is om een juiste auto rijinstructeur te worden. Het is de intentie dat jij dit deel met behulp van het web volgt in jouw eigen tijd en tempo. Tevens zal je enkele rijlessen moeten volgen en een praktijk examen moet ondergaan om aan te tonen dat je over genoeg rijvaardigheid bezit.

Als je het eerste stadium  volledig succesvol hebt afgerond, kun je aan de tweede fase beginnen. Deze fase leg je hoofdzakelijk thuis af door het volgen van lessen door het internet. Behalve deze cursussen zal jij ook de opgedane kennis in de praktijk moeten brengen door het verrichten van verschillende praktijk opgaven. Als je deze fase succesvol hebt doorstaan kun je doorstromen naar de derde fase.

Het laatste stadium richt zich op de praktijk. Je moet hierbij 40-uur stage lopen bij een rijschool naar keuze. Ook gaan wij jij klaarstomen op het examen, zodat jij nagenoeg zeker kunt zijn dat jij de thuisstudie auto rij instructeur met succes afsluit.

Contacteer ons en ontvang veel meer informatie

Wil je wel wat extra voorlichting over de cursussen of over de kosten opleiding tot rijinstructeur? Bel ons op: 030-604 2514 of mail naar: info@onlinestuderen.com. Ook kun je jezelf registreren via onze site.

Comments are closed.