De verkeersacademie om rij instructeur te worden

Onlinestuderen.com is een opleidingsinstituut waarbij je snel, voordelig en eenvoudig kunt van start gaan aan een rijles begeleider online zelfstudie. Op deze manier binnen de kortste tijd in het bezit kunt zijn van je eigen bedrijf! Het opzetten van een eigen firma is iedere keer opwindend. De medewerkers van OnlineStuderen.com helpen je met onze speciaal samengestelde opleidingen graag een stapje verder naar succes.

Wil jij beschikken over een kwalitatief, gerenommeerd en betaalbaar certificaat of wil jij auto rij instructeur worden of een NIWO vergunning behalen?

Met deze beroepsopleiding mag jij namelijk ook onderwijzen op zogenaamde RIS-rijscholen, deze scholen volgen een lesmethodiek waarbij studenten met behulp van een stappenplan leren rijden en de studenten beter worden voorbereid op het verkeer.

Lespakket van de cursussen van OnlineStuderen.com

Gedurende de opleiding zal je verscheidene stadia moeten doorlopen. Het eerste stadium richt zich op de theoretische kennis die nodig is om een uitstekende rij instructeur te worden. Tevens zal je verschillende autorijlessen moeten volgen en een praktijk examen moet ondergaan om aan te tonen dat jij over voldoende rijvaardigheid beschikt.

Indien jij het allereerste gedeelte eenmaal succesvol hebt afgerond, kun jij aan de tweede fase beginnen. Deze fase leg jij overwegend thuis af door het volgen van online lessen. Om die onderdelen met goed gevolg af te sluiten is het de bedoeling dat je de stof precies bestudeerd en oefent. Dit doe je door meermaals meerdere opdrachten te maken en praktijkoefeningen te doen. Tot slot wordt de opleiding afgesloten met een eindtoets. Dit examen mag je zo veelvuldig als je wilt maken.

Contacteer ons voor extra informatie

Wil je in bezit zijn van een kwalitatief, erkend en voordelig certificaat? Wij achten het essentieel dat de beroepsopleiding gemakkelijk, rap en voordelig is. Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op met betrekking tot de mogelijkheden. Bel ons op: 030-604 2514 of mail naar: info@onlinestuderen.com.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *