Verloskundigen Valkenburg – jij en je kind verdienen het beste!

Het uitzoeken van een goede verloskundigenpraktijk is keus waar je vaak heel bewust van bent. Echter is het soms lastig inschatten wanneer je nou echt goed zit. Voornamelijk als het je eerste zwangerschap is! Want vaak val je op dezelfde verloskundigen Valkenburg terug bij een volgende zwangerschap, indien het je bevallen is. Daarom is het belangrijk bij de eerste keer al de juiste keus te maken. Dat scheelt in de toekomst namelijk een hoop moeite.

Ben jij voor de eerste keer zwanger of opzoek naar nieuwe verloskundigen Valkenburg? Dan zit je bij Puur Verloskunde aan het goede adres. Zij zijn erg actief in de regio en worden weid gewaardeerd. Dit mede vanwege hun persoonlijke, vriendelijke aanpak en professionele benadering.

Verloskundigen Valkenburg

Een verloskundige begeleidt je tijdens de gehele zwangerschap en na de bevalling. Kraamzorg is daarin ook een vak apart. Dit omdat je in nauw contact staat met je verloskundige. Daarom is wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Ook is het belangrijk dat er enigszins met elkaar opgeschoten kan worden. Dit om het een zo prettig mogelijke ervaring te maken. Zij staan dan ook bekend om een vriendelijke aanpak. Tijdens het intake gesprek zal je hier dan ook achter komen.

Het intakegesprek

Dit gesprek is de eerste kennismaking met jullie verloskundigen Valkenburg. In dit gesprek wordt alles globaal besproken en een planning gemaakt voor de controleafspraken. Daarbij wordt ook de eerste echo uitgevoerd. Tijdens deze echo wordt gekeken of het hartje klopt en of alles in orde is.

Na het intake gesprek volgen nog controle afspraken en termijnecho’s waarna de bevalling al snel volgen zal. Negen maanden lijken dan voorbij gevlogen te zijn, na dit grote moment! Daarna breekt de kraamtijd aan. Tijdens de kraamtijd kun je rustig bijkomen en wordt er voor jou en je kind gezorgd. Zodat je optimaal genieten kunt!

Contact en informatie

Benieuwd naar wat zij voor jou kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder op de website van deze verloskundigen Valkenburg. Uiteraard mag je ook even bellen voor direct antwoord op al je vragen!

Comments are closed.