Vervoer over zee

Vervoer over zee wordt steeds populairder in de vorm van cruises! Hierbij de meest populaire bestemmingen voor cruise tochten. Allereerst zien we bij vervoer over zee vaak cruises naar Hawaï. Dit tropische paradijs zit vol met mooie kliffen, tropische bloemen en planten en nog meer moois. Naast prachtige natuur kan je hier ook van prachtige dieren genieten, geniet bijvoorbeeld tijdens dit vervoer over zee van prachtige dolfijnen in het prachtige Dolphin Cove. Een andere bestemming die erg populair is, is een cruise naar de Caraïben. Januari en februari zijn de beste maanden om deze cruise te maken, want het weer is in deze maanden het allerbeste. Het is tijdens deze cruise mogelijk om alle caribische eilanden te bezoeken aangezien deze bij elkaar in de buurt liggen.

Andere bestemmingen voor vervoer over zee
Een andere veel minder tropische bestemming die wel erg populair is, is een cruise naar Antartica. Kanttekening bij deze cruise is dat deze relatief duur is vergeleken met de andere cruises. Tussen maart en september is het niet mogelijk om een cruise te boeken naar Antartica, omdat het in deze maanden winter is in Antartica. Tijdens een cruise naar Antartica zie je al het winters schoon zoals pinguïns, fantastische kliffen en enorme bergen ijs. Dichter bij huis is het ook mogelijk om een cruise te boeken, denk bijvoorbeeld aan een cruise naar de Middelandse Zee. Voorbeelden hier van zijn cruises naar de Griekse eilanden, De Franse Rivièra en noem maar op!

Een andere populaire cruise bestemming is Noorwegen. Als je van natuur houdt moet dit zeker een bestemming zijn die op je bucketlist staat! Denk aan de hoge kliffen en bijzondere grote fjorden in alle soorten en maten. Een andere bestemming die erg populair is, is naar Alaska! Ook hier vaar je langs de mooiste natuur, zoals gletsjers en bergtoppen ondergedompeld met sneeuw. Weet jij al welk land jij heen gaat?

Comments are closed.