Website laten maken

Een goed bedrijf begint met een goede website.

Anno 2017 is online marketing een heel belangrijk aspect in de marketingwereld. Een goede website is nog steeds een must have ook in deze tijd met sociaal media is een goede website van essentieel belang. Uw klanten en bezoekers vinden u uiteindelijk vaak via de zoekmachines. Maar wat zijn nou de essentiële onderdelen die een website rendement geven? Daar ga ik u uitgebreid over informeren!

Fouten die veel website eigenaren maken

Veel website eigenaren zijn zich niet bewust van de mogelijkheden en fouten die gemaakt kunnen worden met het bezit van een website. Zo zijn er vele mogelijkheden op het gebied van linkbuilding en adverteren op elkaars website, hier zal ik later in dit stuk verder over uitweiden. Een veel voorkomende fout is onbewust spam creëren doormiddel van hetzelfde woord te veel te benoemen op uw website u kunt dit checken met het programma SEOQuake. Echte aanrader om dit een keer te doen, aangezien hoe meer spam uw website bevat hoe lager u in Google komt te staan. Dit wilt u natuurlijk niet.

Meer bezoekers

Hoe genereert u nou meer bezoekers? Ik zie u al denken ‘doormiddel van advertenties natuurlijk’. Dit is zeker een mogelijkheid maar kost in veel gevallen grof geld. Er zijn vele effectieve manieren die weinig tot geen geld kosten. Kijk bijvoorbeeld is naar linkbuilding u plaats uw link op een website, u bent zo beter vindbaar op het web. U kunt daarnaast ook een samenwerking aangaan met een bedrijf doormiddel van elkaars site toe te voegen als partner doormiddel van een linkkoppeling, hierdoor vergroot u uw cirkel op het world wide web. Als uw website eenmaal is gevonden is het natuurlijk belangrijk dat mensen blijven hangen. Uit onderzoek is gebleken dat mannen binnen 4 seconden beslissen of ze op de website blijven en bij vrouwen is dit zelfs 2 seconden. U moet dus zorgen dat u de interesse wekt van de bezoeker dit kan doormiddel van een pop up in beeld te laten verschijnen, deze pop up kunt u bijvoorbeeld na 2 seconden in beeld brengen. De bezoeker zijn aandacht gaat nu meteen uit naar de pop up en blijft hangen. De pop up moet echter wel relevante informatie bevatten.

Hoe blijft u de concurrentie voor?

Terugkomend op een goede website met een mooi webdesign die er uitspringt. Een goede website bestaat uit een goed design, een rapportageprogramma, relevante informatie en het belangrijkste het moet rendement hebben. Wat is nou precies een rapportageprogramma? Een rapportageprogramma is een programma waarin u inzicht krijgt in de zwakke en sterke punten van uw website. In dit programma is onder andere te zien waar uw bezoekers vandaan komen, welke pagina’s zij bezoeken en nog veel meer relevante informatie. Daarnaast is het uitermate handig om de website zelf te kunnen beheren dit kan met een CMS systeem, voor dit programma is geen enkele programmeurs kennis nodig het is namelijk kinderlijk eenvoudig. Met de informatie die u verkrijgt uit het rapportageprogramma bent u de concurrenten altijd een stap voor en zorgt u voor meer rendement. Bent u nou benieuwd hoe u een succesvolle Website kan laten maken ? Met dit bedrijf  heb ik hele goede ervaringen beleeft. U kunt mij ook altijd mailen (jvanroest1992@gmail.com ) voor verdere informatie en verdieping op dit onderwerp.

Jochem van Roest

Comments are closed.