Welke koffiemachines maken echte Italiaanse koffie?

Mocht u ooit in Italië zijn geweest dan weet u vast dat de koffie daar ook echt het lekkerste is. Eenmaal terug in Nederland proeft een bakje koffie die u normaal thuis of op het werk drinkt niet meer zo heerlijk als eerst, maar eerder als een bak slootwater. Bent u opzoek naar een nieuwe koffiemachine die in staat is ook de heerlijke Italiaanse koffie na te maken? Lees dan snel verder.

Italiaanse koffiemachines

Een logische startpunt naar de zoektocht naar die ene koffiemachine is te kijken naar Italiaanse espressomachines. Een authentieke Italiaanse koffiemachine zijn bekend om de traditionele uitstraling en goede constructie, ze zijn vaak een levenslange investering en kan zelfs als mooie kunstobject voor uw keuken zijn. De meest bekendste Italiaanse koffiemachine merken zijn Gaggia, La Cimbali, Elektra en Lavazza.

Gaggia

Een van de meeste kwalitatieve Italiaanse koffiemachines zijn die van het bedrijf Gaggia. Het bedrijf is al decennia lang actief op de markt en bieden diverse koffiemachines aan, die niet alleen heerlijke koffie produceren maar ook erg mooi zijn. Hoe groot uw budget ook is, dit bedrijf heeft voor u altijd wel een geschikte koffiemachine.

La Cimbali

Een ander bedrijf dat al jarenlang actief is en vergelijkbaar is met Gaggia is de La Cimbali koffiemachines. Het enige verschil tussen de Gaggia en de La Cimbali is dat het bedrijf de afgelopen jaren een meer moderne aanpak heeft gekregen, hun focus licht namelijk meer op commerciële machines dan huishoudelijke apparaten.

Elektra

Elektra is een koffiemachine merk dat vooral bekent staat om de Micro Casa Leva S1, welke erg krachtige espresso maakt. Daarnaast worden er veel koffiemachines geproduceerd die speciaal voor cafés of voor de horeca worden gebruikt.

De Lavazza

Dit koffiemerk biedt naast traditionele koffiemachiens ook erg goedkope espressomachines voor thuis, en welk gebruikt maakt van standaard gemalen koffie of koffie cups. Als u dus niet zo’n groot budget heeft is de Lavazza een goed merk om toch een Italiaanse kop koffie te krijgen.

Meer informatie over bijvoorbeeld een koffiemachine horeca of toch voor de traditionele Melitta koffiemachines, vindt u op aromaclub.nl

Comments are closed.