Wilt u een keer naar een schoonheidsspecialiste voor een pedicure?

Laat u in de watten leggen bij de schoonheidsspecialiste. Als u in de buurt van Terheijden woont dan kunt u vlakbij schoonheidssalon Trends and Lifestyle. Wij zijn te vinden in Zevenbergen. Wij zijn gespecialiseerd in anti-aging. Onze !QMS productlijn geeft mannen en vrouwen wat ze altijd al wilden: een mooi en gezond gelaat! De gezichtsbehandeling van Trends & Lifestyle brengt uw schoonheidsideaal een stukje dichterbij.

Ons concept is geschikt voor mannen als voor vrouwen

Onze schoonheidsspecialist werkt met de nieuwste producten om het gezicht weer stralend te maken. Om wat voor reden u ook komt maakt niet uit, wij van Trends and Lifestyle hebben overal een oplossing voor en we gaan aan de slag tot u tevreden bent. Wij hebben voor ieder vraagstuk een goed middel. Of het nu gaat om puisten of wanneer u problemen heeft met puisten heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Daarbij kunnen we direct mee helpen aan een meer haar op het hoofd. Dit kan bijvoorbeeld door mesotherapie. Trends and Lifestyle werkt met biologische manier zonder gebruik te maken van chirurgie.

Neem contact op met Trends and Lifestyle

Wilt u een geïrriteerde en/of rode huid verbeteren of wilt u strakkere oogleden zonder operatie of vetrollen verhelpen met cryotherapie? Ook voor een verwennende manicure of pedicure kunt u bij ons terecht. In onze schoonheidssalon kunt u verder geholpen worden! Voor meer informatie bel naar 0168-850529 of 06-42080052 of mail naar info@trendsandlifestyle.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *