Zelf eenvoudig een artikel plaatsen.

Zelf eenvoudig een artikel plaatsen.

 

Heb jij het in je om goede teksten te schrijven? Wil je regelmatig artikelen plaatsen over je bedrijf of organisatie of misschien over je hobby of een andere passie? Maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Ga opzoek naar diverse blogsites. Op een blogsite kun je gratis artikelen plaatsen over diverse onderwerpen. Het is snel en makkelijk! Een blogsite is een plek waar iedereen zijn of haar onderwerp kan delen. Hieronder geven we een aantal tips om een goed artikel te schrijven

 

Waar moet je op letten als een artikel schrijft?

 

  1. Geef duidelijk aan waar je artikel over gaat;

Vaak kom je een artikel tegen waarbij je geen idee hebt wat het punt is van de schrijver. Als je een artikel leest moet je direct doorhebben waar het artikel over gaat en wat het standpunt is van de schrijver. Denk daarom goed na over wat je wilt vertellen. Vertel het verhaal in een logische volgorde en belicht jouw standpunt over het onderwerp.

 

  1. Stramien opstellen;

Zorg ervoor dat de titel en tussenkopjes al omschreven zijn. Dit gaat jezelf altijd helpen om een goed artikel te schrijven. Door eerst een volgorde te bepalen zal ervoor zorgen dat je alle punten benoemt en wanneer dit in het artikel het beste verteld kan worden.

Logische volgorde van een artikel

  1. Schrijf een kort intro en zorg ervoor dat je de aandacht grijpt van de lezer.
  2. Introduceer het onderwerp of probleemstelling
  3. Uitgebreidere uitleg over het onderwerp
  4. Praktische tips/oplossingen
  5. Geef voorbeelden 

 

  1. Opmaak van je tekst

Zorg ervoor dat het lay-out van je pagina er verzorgd uitziet. Let op titels en tussenkopjes. Laat opsommingen of tabellen zien waar deze nodig zijn. Schrijf unieke tekst. En plaats eventueel een passende foto.

Als je werkt met deze tips zal je ook zien dat het schrijven van artikelen steeds makkelijker gaat. Schrijf nu direct een artikel en ga deze gratis blog plaatsen.

Comments are closed.