Mijn zoektocht naar de ‘theorie van alles’

Duizenden wetenschappers, over de gehele wereld, zijn naarstig op zoek naar de ‘theorie van alles’. Deze theorie moet de verschillende fundamentele theorieën in de natuurkunde met elkaar verenigen. Een dergelijk theorie zou alle fundamentele natuurkrachten in één model samenbrengen.

Deze theorie moet ervoor zorgen dat de ‘Relativiteitstheorie van Einstein en de Kwantumtheorie van Max Planck samen door één deur kunnen’. Tot nu toe zijn al die wetenschappers hier nog niet in geslaagd.

Het boek: ‘Mijn zoektocht naar de theorie van alles’, beschrijft de zoektocht die ik de afgelopen achttien jaar gemaakt heb. In die achttien jaar ben ik erachter gekomen, dat veruit de meeste wetenschappers zich vastbijten in zelfverzonnen wetenschappelijke feiten. Deze zelfverzonnen feiten stroken echter niet met bestaande universele wetmatigheden.

In dit boek leg ik u uit, dat de aantrekkingskracht en de zwaartekracht slecht gekozen benamingen zijn voor bepaalde aardse krachten en dat men daardoor in de verkeerde richting is gaan zoeken.

Ook de factor tijd speelt in het universum absoluut geen rol. Het universum kent namelijk geen tijd. Tijd is een aardse term die door mensen zelf verzonnen is. Het universum kent alleen maar beweging.

Op welke wijze ik achter al deze universele wetmatigheden gekomen ben, lijkt op een spannend jongensboek. Deze achttienjarige zoektocht was dan ook een spannende reis waarbij ik van de ene in de andere verbazing viel.

Wanneer u dit boek: ‘Mijn zoektocht naar de theorie van alles’, gelezen en bestudeerd hebt, dan behoort u tot een selecte groep mensen die weten hoe het universum werkelijk is ontstaan. Tevens weet u wat de achterliggende oorzaken van vrijwel de meeste ziekten zijn.

Voor al die zoekende wetenschappers betekent dit dat ze op zoek moeten gaan naar een nieuw ‘speeltje’.

 

Albert van der Steen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *