Zonder Rugklachten laden en lossen met de Inloop-Palletbox

Met de nieuwste innovatie op het gebied van palletboxen, de Inloop-Palletbox, kunt u een palletbox beladen en lossen terwijl slechts 3 van de 4 inklapbare opzetwanden aan de pallet vast zitten.

Sneller en veiliger werken

Magazijnmedewerkers lopen gewoon in en uit de palletbox en zetten de goederen direct op de juiste plaats op de pallet neer. Goederen hoeven niet meer over een rand getild te worden. Met name bij zwaardere goederen en moeilijk hanteerbare objecten levert dit een unieke oplossing. Nadat de box beladen is wordt de vierde palletwand pas geplaatst.

Constructie

De palletwanden van de inloop palletbox zitten met twee klemhaken stevig vergrendeld aan de pallet. Ze zijn dermate simpel te hanteren, dat ze door één persoon kan worden op- en afgebouwd.
De MP Boxen zijn tot 5-hoog stapelbaar met een laadvermogen van maximaal 5.000 kg.

 

Voordelen

Naast het feit dat u sneller en veiliger kunt lossen door slechts één wand van de palletbox geheel te verwijderen, biedt de Inloop-Palletbox ook grote voordelen bij het beladen.
In beide gevallen zal het aantal rug- en nekklachten van uw magazijnmedewerkers verminderen omdat zij de goederen niet meer over de rand van de pallet heen hoeven te tillen. Daarnaast wordt met deze oplossing ook tijd bespaard.

Modulaire modellen

Dit systeem kan op vrijwel alle MP Boxen worden geplaatst, met wandhoogtes van 35cm tot 220cm. Op deze manier wordt uw palletbox een inloopbox. Met 2 wandhoogtes van 80cm op elkaar geplaatst maakt u zelfs een inloopbox met een binnenhoogte van 160cm!
Op verzoek is ook maatwerk leverbaar.

Wilt u meer informatie over de Inloop Palletboxen van MP Packaging, neem dan nu contact op en wij sturen u meer gedetailleerde informatie toe.

MP Packaging
Stationsstraat 82-C

6026 CW Maarheeze
http://www.mppackaging.nl
info@mppackaging.eu
+31 40 711 47 17

Comments are closed.